VAN MURADİYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 2019 Egitim öğretim yılı ilçemizdeki Mayıs Ayı DÖGEP toplantısı Muradiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

2018 2019 Egitim öğretim yılı ilçemizdeki Mayıs Ayı DÖGEP toplantısı Muradiye Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.

2018 2019 Egitim öğretim yılı Mayıs Ayı DÖGEP toplantısı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki GÜLMEZ'in başkanlığında Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi.Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerinin mesleki bilgi ve becerisini artırmak amaciyla planlanan DİKAB ögretmen gelişim eylem planı kapsamında yapilan Mayıs ayı toplantısı/30/05/2019 saat 14.00'te ilçemizMuradiye Kız İmam Hatip Lisesi okul kütüphane sinde ilçemizde görev yapan 15 DİKAB öğretmeninin katılımı ile gerçekleştirildi. Mayis ayi toplantısının gündem maddesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinde etkili iletişim becerileri, etkili ve lider öğretmenlik, sınıf yönetimi, sınıf yönetimini etkileyen öğretmen davranışlarına yönelik yeni stratejiler ve örnek uygulamalar olarak belirlenmişti. Geçmiş aylarin DÖGEP toplantilarinin değerlendirmesiyle  başladı. yapılan sunumunda gelişen teknolojik ve sosyal koşulların DİKAB dersinde kullanılan yöntem ve tekniklerde de değişim meydana getirdiğini eğitimin hedeflerine ulaşması için ögretmenin liderliğine ihtiyac duyulduğu bu liderlik ihtiyacinin kendini geliştiren öğretmenlerden karşılanabileceğini lider öğretmenin öğrencilere akademik başarının yanında milli ve manevi duyguların kazandırmada da liderlik etmesinin gerekliligi hususlarına değindi. Ayrica etkin sinif yönetiminin başlıca noktalarına değinen Zeki GÜLMEZ'in güzel temenni ve dileklerle toplantı sona erdi.

Kandahar Mahallesi 308.Sokak no.4 - 432451 2182

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.